Overige informatie

Over ons

Wij zijn Arnold en Cindy van den Berg. In januari 2020 hebben wij onze cafetaria geopend aan de Nachtegaallaan in Rozenburg. Arnold is vroeger kok geweest en de laatste 7 jaar met plezier gewerkt in een cafetaria in Vierpolders.
Cindy was 22 jaar lang werkzaam op de boekhouding van een veredelings/vermeederingsbedrijf in De Lier. Voor beide een gewaagde sprong in het diepe, maar ondanks dat het een bewogen jaar is geweest nog geen seconde spijt van… 


Uit Arnold's keuken

Er zijn een aantal producten waar wij trots op zijn, want deze producten komen uit “eigen keuken”! De gehaktballen maken wij zelf. De kipsate marineren wij zelf, maar ook de pulled chicken met de overheerlijke kerrie-mayo maken wij zelf. In onze ogen de aanraders van ons assortiment!

Vegetarische/veganistische producten

Er is ontzettend veel vraag naar vegetarische en glutenvrije  producten. Helaas hebben wij geen glutenvrije producten… (de patat is wel glutenvrij, maar hier kan altijd een kruimeltje invallen….) maar ondertussen wel een groot assortiment in vegetarische producten. Sinds kort is ook de vegetarische kipkorn hieraan toegevoegd! Je proeft bijna geen verschil. De producten die wij hebben zijn: De vegetarische Kweet niet, groentekroket, frikandel, bitterbal, kaassouflé, bamiblok, nasischijf, kaasTengels en vlammetjes Veggie.

Wij hebben twee producten die ook veganistisch zijn. De kIpkorn én de Vlammentjes Veggie behoren tot deze categorie.

Meedenken

en overige informatie

We horen de laatste tijd dat veel gasten de porties te groot vinden vanwege leeftijd of bijvoorbeeld een maagverkleining. Wij verkopen daarom een kleine patat, maar ook een kleine pulled chicken, stoofvlees en kipsaté! Wij denken graag mee en vraag naar de mogelijkheden.

Iets te vieren?
Afscheid van groep 8?
Thema in de klas?
Wij denken met u met mee…
Zo hebben wij bijvoorbeeld aan alle groepen van een basisschool in Rozenburg kunnen regelen dat zij op de laatste dag voor de zomervakantie een ijsje kwamen halen, hoe leuk is dat?

In de slotweek worden er vaak leuke dingen georganiseerd, dit zou compleet worden met lekker patatjes en snacks van Arnold’s! Wij zullen aangegeven in welke tijdsvakken er geleverd kan worden. Wij zullen dit bij u school kunnen bezorgen.

Zo hebben wij ook de kinderopvang mogen ontvangen die in de klas het thema “koken” hadden. Zij hebben een rondleiding in de keuken gekregen en hebben wij verteld hoe de patat gemaakt/gebakken wordt. De groepen mochten ook een leuke fruitspies maken aan een tafeltje.

Sommige klassen regelen weleens dat ze een “buffet” lunch hebben, bijvoorbeeld de laatste dag voor de vakantie. Hiervoor kunnen wij bijvoorbeeld een grote schaal met patat aanleveren of andere leuke kleine snacks.

Helaas ging in 2020 de werkweek van school niet door en werd er alternatieven geregeld, ook hierin kunnen wij misschien iets betekenen. Is er een speurtocht, dan kan deze bijvoorbeeld langs ons komen…. of kunnen wij het eten verzorgen bij een activiteit… kortom ideeën genoeg… wij helpen u graag!

Jarig? Trouwdag? Of iets te vieren? Laat het ons weten… we proberen er altijd iets feestelijks van te maken. (ook bij afhalen!)
Wij hebben kinderfeestjes gehad in de vorm van een “high friet” waarbij kleine snacks op etagéres werden geserveerd met lekkere limonade in champagne glaasjes, maar ook een feestje gehad waar iedereen z’n eigen hamburger kon beleggen, of allemaal een lekker kindermenu. Kortom er is veel mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden en wij denken graag met u mee.

Kinderen zijn bij ons natuurlijk van harte welkom. Zo hebben wij bij de balie een trappetje staan, zodat de kleintjes op onze ooghoogte mee kunnen kijken… vaak worden zij verwend met een snoepje, komkommertje of zelfs een lekker patatje!

Gelukkig zijn de corona regels versoepeld en is het weer mogelijk om bij ons te “dineren”, helaas nog met 3 tafeltjes in plaats van 7, maar zo kunnen we wel de 1,5 meter waarborgen. Voor de allerkleinste is er eventueel een kinderstoel aanwezig.
We hebben een leuk speelkeukentje/cafetaria staan voor de kleintjes, vanwege de corona maatregelen/hygiëne is het speelgoed wat erin staat nog beperkt. 
“Emma en Femkes burgers” (zo heet het speelkeukentje) is vernoemd naar onze dochters.

Uiteraard maakt het “kindermenu” uw bezoek compleet! Het kindermenu bestaat uit een box met een kinderpatat, fritessaus, keuze uit de snacks frikandel, kroket, kipnuggets (3stuks) of kaassouflé, appelmoes en een lekkere Wicky.

Wij hopen u snel te mogen ontvangen.

Op het moment hebben wij geen openstaande vacatures, maar laat gerust uw gegevens achter dat wij u eventueel kunnen bellen als wij wel iemand zoeken…