Overige informatie

Over ons

Wij zijn Arnold en Cindy van den Berg. In januari 2020 hebben wij onze cafetaria geopend aan de Nachtegaallaan in Rozenburg. Arnold is vroeger kok geweest en de laatste 7 jaar met plezier gewerkt in een cafetaria in Vierpolders.
Cindy was 22 jaar lang werkzaam op de boekhouding van een veredelings/vermeederingsbedrijf in De Lier. Voor beide een gewaagde sprong in het diepe, maar ondanks dat het een bewogen jaar is geweest nog geen seconde spijt van… 


Uit Arnold's keuken

Er zijn een aantal producten waar wij trots op zijn, want deze producten komen uit “eigen keuken”! De gehaktballen maken wij zelf. De kipsate marineren wij zelf, maar ook de pulled chicken met de overheerlijke kerrie-mayo maken wij zelf. In onze ogen de aanraders van ons assortiment!

Vegetarische producten

Er is ontzettend veel vraag naar vegetarische en glutenvrije  producten. Helaas hebben wij geen glutenvrije producten… maar ondertussen wel een groot assortiment in vegetarische producten. Sinds kort is ook de vegetarische kipkorn hieraan toegevoegd! Je proeft bijna geen verschil. De producten die wij hebben zijn: De vegetarische Kweet niet, groentekroket, frikandel, bitterbal, bamiblok, nasischijf, kaasTengels en vlammetjes Veggie.

Meedenken

en overige informatie

We horen de laatste tijd dat veel gasten de porties te groot vinden vanwege leeftijd of bijvoorbeeld een maagverkleining. Wij verkopen daarom een kleine patat, maar ook een kleine pulled chicken of stoofvlees! Wij denken graag mee en vraag naar de mogelijkheden.

Iets te vieren?
Afscheid van groep 8?
Thema in de klas?
Wij denken met u met mee…
Dit jaar hebben wij bijvoorbeeld aan alle groepen van een basisschool in Rozenburg kunnen regelen dat zij op de laatste dag voor de zomervakantie een ijsje kwamen halen, hoe leuk is dat?

Dit jaar hebben wij ook de kinderopvang mogen ontvangen die in de klas het thema “koken” hadden. Zij hebben een rondleiding in de keuken gekregen en hebben wij verteld hoe de patat gemaakt/gebakken wordt. De groepen mochten ook een leuke fruitspies maken aan een tafeltje.


Sommige klassen regelen weleens dat ze een “buffet” lunch hebben, bijvoorbeeld de laatste dag voor de vakantie. Hiervoor kunnen wij bijvoorbeeld een grote schaal met patat aanleveren of andere leuke kleine snacks.


Helaas ging dit jaar de werkweek niet door en werd er alternatieven geregeld, ook hierin kunnen wij misschien iets betekenen. Is er een speurtocht, dan kan deze bijvoorbeeld langs ons komen…. of kunnen wij het eten verzorgen bij een activiteit… kortom ideeën genoeg… wij helpen u graag!

Helaas is ons eetgedeelte door de corona maatregelen gesloten… maar eerder dit jaar hebben wij diversen kinderfeestjes gehad in de vorm van een “high friet” waarbij kleine snacks op etagéres werden geserveerd met lekkere limonade in champagne glaasjes, maar ook een feestje gehad waar iedereen z’n eigen hamburger kon beleggen. Kortom er is veel mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden en wij denken graag met u mee.
Kinderen zijn bij ons natuurlijk van harte welkom. Zo hebben wij bij de balie een trappetje staan, zodat de kleintjes op onze ooghoogte mee kunnen kijken… vaak worden zij verwend met een snoepje, komkommertje of zelfs een lekker patatje! Op dit moment is het niet mogelijk om bij ons te “dineren” vanwege de corona maatregelen, maar er is eventueel een kinderstoel aanwezig. Op het moment is ons speelkeukentje ook uit ons eetgelegenheid verwijderd vanwege de hygiëne, maar anders staat er een speelkeukentje/cafetaria. “Emma en Femkes burgers” vernoemd naar onze dochters. Uiteraard maakt het “kindermenu” uw bezoek compleet! Het kindermenu bestaat uit een box met een kinderpatat, fritessaus, keuze uit de snacks frikandel, kroket, kipnuggets (3stuks) of kaassouflé, appelmoes en een lekkere Wicky. Wij hopen u snel te mogen ontvangen.

Op het moment hebben wij geen openstaande vacatures, maar laat gerust uw gegevens achter dat wij u eventueel kunnen bellen als wij wel iemand zoeken…